7 ani la dieta. Aventurile unei femei grase – Marie Vranceanu

7 ani la dieta. Aventurile unei femei grase - Marie Vranceanu

7 ani la dieta. Aventurile unei femei grase – Marie Vranceanu:

Cartea se deosebește de celelalte cărți de nutriție aflate pe piață prin faptul că autoarea, nutriționista Marie Vrânceanu, este o ex-obeză.
”Aventurile unei femei grase este o călătorie ironic-amară prin încâlcita lume a propunerilor de slăbire. În carte sunt analizate toate dietele aflate în prezent pe piață, cu părțile lor pozitive și negative. Eu propun dieta genetică, o dietă de avangardă și de viitor, ca soluție definitivă la problemele de obezitate. Dieta genetică este concepută pe baza profilului genetic al pacientului și în funcție de variațiile genetice se întocmește programul alimentar. Este o soluție pertinentă, nouă și absolut științifică, în acest sens existând o serie de studii științifice făcute în străinătate de către mine și cercetătorul de talie internațională Keith Grimaldi, care semnează și prefața cărții. ” (Marie  Vrânceanu)
”Genele vă vor spune cine sunteți și ce trebuie să mâncați. Nutrigenetica este asigurarea voastră pe viață. Și plătită o singură dată!” (Keith Anthony Grimaldi)
Verifică prețul titlului 7 ani la dieta. Aventurile unei femei grase – Marie Vranceanu pe libris.ro!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*