Adevarul Despre Casatoria Intre Persoane De Acelasi Sex – Erwin W. Lutzer

Adevarul Despre Casatoria Intre Persoane De Acelasi Sex - Erwin W. Lutzer

Adevarul Despre Casatoria Intre Persoane De Acelasi Sex – Erwin W. Lutzer:

Lutzer consideră că: Răspândirea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex reprezintă o ameninţare profundă şi periculoasă, iar Biserica TREBUIE să acţioneze în dragoste şi adevăr.
Lutzer identifică adevărul în această problemă şi pune nişte întrebări, cum ar fi:
– Cum s-a ajuns aici?
– De ce este căsătoria aşa cum a intenţionat-o Dumnezeu mai bună şi mai sănătoasă?
– Cum pot să le vorbesc copiilor mei despre acest subiect?

Este o carte ce trebuie citită de orice individ care este preocupat să ofere un viitor sigur copiilor şi nepoţilor noştri. Lutzer este direct, dar în acelaşi timp arată compasiune; este foarte biblic, dar înţelege corect cultura. El este, de asemenea, echilibrat din punct de vedere teologic, şi evită soluţiile emoţionale şi reacţionare faţă de o problemă, care — dacă nu este corectată — va produce un colaps în naţiunea noastră.

Subiectul căsătoriei între persoanele de acelaşi sex este unul dintre cele mai critice din vremea noastră. Dr. Erwin Lutzer a răspuns într-un mod biblic acestui subiect vital. Pentru acei creştini care caută răspuns din Cuvântul lui Dumnezeu, această carte, scrisă de unul dintre pastorii, învăţătorii şi vorbitorii noştri cei mai eficienţi, merită a fi citită.
Jack Graham, Pastor, Biserica Baptistă Prestonwood

Erwin W. Lutzer (absolvent al Colegiului Biblic din Winnipeg, masterat în teologie la Seminarul Teologic din Dallas, masterat în ştiinţe umaniste la Universitatea din Loyola şi doctor în drept la Şcoala de Drept Simon Greenleaf) este pastor senior al Bisericii Moody din Chicago, precum şi un bine-cunoscut vorbitor la radio şi la conferinţe. A scris numeroase cărţi, printre care Failure:The Black Door to Success [Eşecul: uşa din spate a succesului], The serpent of Paradise [Şarpele din Paradis], Matters of Life and Death [Chestiuni de viaţă şi de moarte], Christ Among Other gods [Cristos între alţi dumnezei] şi cele traduse în limba română: Răsplătirea ta eternă, Prima ta clipă după moarte, Cum poţi fi sigur că-ţi vei petrece veşnicia cu Dumnezeu, Şapte argumente pentru a crede Biblia, Când ţi s-a greşit, Cum să ajungi să spui NU, Strigăte de pe cruce, Cum să-ţi depăşeşti trecutul.
El şi soţia lui au trei copii.
Verifică prețul titlului Adevarul Despre Casatoria Intre Persoane De Acelasi Sex – Erwin W. Lutzer pe libris.ro!

Alte cărți

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*