Cd proiecte vile de lux volumul 1

Cd proiecte vile de lux volumul 1

Cd proiecte vile de lux volumul 1:

Cd-ul contine 200 PROIECTE DE CASE CU PLANURI SI VOLUMETRII COMPLEXE, IN DIVERSE STILURI ARHITECTURALE, CU DIMENSIUNI PENTRU BUGETE MARI.
Acest CD face parte din colectia “CATALOAGE PROIECTE”.
 
Proiectele sunt realizate de arhitecti romani cu drept de semnatura; numele si telefonul de contact al arhitectului autor este precizat pe fiecare proiect – il puteti deci contacta direct, pentru orice alte detalii doriti, precum si pentru comandarea proiectului ales, in forma de proiect complet (proiect tehnic de executie).
 
Fiecare proiect este prezentat astfel incat sa puteti decide daca acesta corespunde dorintelor si nevoilor dumneavoastra: toate planurile, cu destinatiile si suprafetele fiecarei incaperi, dimensiunile parterului, imagini de exterior relevante, numar de dormitoare, bai si grupuri sanitare.
 
De asemenea, pe CD se afla si descrierea SISTEMULUI DE COMANDA a acestor proiecte, un sistem original al firmei NEOPOLIS, ce va ofera numeroase avantaje: un PRET REDUS al proiectului casei cu cel putin 50% mai mic decat cel al unui proiect unicat, demarat de la 0, un TIMP MULT MAI SCURT de obtinere a proiectului (max. 3 saptamani pentru un proiect fara modificari), posibilitatea OPTIUNILOR, prin modificarea proiectului din catalog.
Tot in aceasta sectiune a Cd-ului, este descris in amanunt CONTINUTUL PROIECTULUI tehnic de executie, necesar atat pentru obtinerea avizelor si autorizatiei de constructie, cat si pentru executia casei de catre constructor (numarul si continutul documentatiei scrise si planselor desenate, pe specialitati – arhitectura, structura de rezistenta, instalatii sanitare, electrice si termice etc.). 
Aici gasiti si GRILA DE TARIFE pentru proiectele de catalog (nemodificate), conceputa in functie de suprafata desfasurata a casei.
 
Verifică prețul titlului Cd proiecte vile de lux volumul 1 pe libris.ro!

Alte cărți

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*