Limba si literatura romana clasa 5-8. Excelenta. Pentru olimpiade, concursuri si centre de excelenta

Limba si literatura romana clasa 5-8. Excelenta. Pentru olimpiade, concursuri si centre de excelenta

Limba si literatura romana clasa 5-8. Excelenta. Pentru olimpiade, concursuri si centre de excelenta:

Conceptul de auxiliare diferentiate destinate invatarii limbii si literaturii romane, realizat de Editura Paralela 45, are ca punct culminant culegerile de excelenta – o realizare editoriala unica atat ca amploare, cat si ca noutate metodica si didactica. Aceste culegeri sunt ghiduri fundamentale pentru toate competitiile de limba si literatura romana, pentru formarea unei culturi literare si artistice si, de ce nu, pentru o viitoare cariera literara, jurnalistica si in stiintele comunicarii.

Limba si literatura romana pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta este o lucrare structurata in patru parti, cuprinzand temele cele mai insemnate, conform programelor scolare actuale, care pot fi tratate de elevii talentati, de la clasa a V-a la clasa a VIII-a. Din punct de vedere didactic si metodic, aceasta lucrare ofera un tip de pregatire moderna, care se bazeaza pe invatarea prin suporturi teoretice si prin teste de evaluare/autoevaluare. Conceptia care sta la baza ei este izvorata din dorinta de a oferi fiecarui utilizator (elev, profesor-antrenor sau parinte-sustinator), direct sau indirect, posibilitatea de a parcurge toti pasii necesari atingerii performantei.
Verifică prețul titlului Limba si literatura romana clasa 5-8. Excelenta. Pentru olimpiade, concursuri si centre de excelenta pe libris.ro!

Alte cărți

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*