Lordul intunericului – Elizabeth Hoyt

Lordul intunericului - Elizabeth Hoyt

Lordul intunericului – Elizabeth Hoyt:

Când doi străini devin iubiţi, dorinţa poate fi primejdia cea mai mare…

El își duce existența în întuneric. Este misteriosul răzbunător mascat cunoscut drept Fantoma din St. Giles, iar singurul său țel său este să-i protejeze pe nevinovații din Londra. Totul se schimbă însă în noaptea în care o lady lipsită de temeri îl înfruntă, îndreptând un pistol spre el – și-și dă seama că se confruntă chiar cu propria soție…
Lady Margaret Reading a jurat că va ucide Fantoma din St. Giles – bărbatul despre care se spunea că, în urmă cu câţiva ani, l-a ucis pe cel care fusese iubirea vieții ei. Acea tragedie o obligase apoi să încheie o căsătorie de convenienţă. Întorcându-se la Londra și la bărbatul pe care nu l-a mai revăzut din ziua nunții lor, Megs nu-l recunoaște pe cel din spatele măștii. Aprig, impunător și periculos, Fantoma din St. Giles este tot ceea ce ea se temea că va fi… și mult mai mult de-atât.
Când pasiunea izbucneşte între ei, acești doi străini nu se pot abține să nu dezvăluie mai mult despre ei înșiși decât au avut vreodată de gând. Dar când Megs află adevărul – că Fantoma este soțul ei, Godric St. John – jocul începe și adversarii trebuie să se predea în fața unei tentații care i-ar putea distruge pe amândoi.
Verifică prețul titlului Lordul intunericului – Elizabeth Hoyt pe libris.ro!

Alte cărți

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*