Nu hrani cancerul! – Pavel Chirila, Madalina Popescu, Cristela Georgescu

Nu hrani cancerul! - Pavel Chirila, Madalina Popescu, Cristela Georgescu

Nu hrani cancerul! – Pavel Chirila, Madalina Popescu, Cristela Georgescu:

…cartea se adreseaza publicului larg care doreste sa previna cancerul cat si bolnavilor care sunt atinsi de aceasta boala si vor sa foloseasca dietoterapia alaturi de celelalte metode de tratament.

Circa 30% din cancere se datoreaza unei alimentatii gresite. Aceasta inseamna ca tot atatea cancere sunt evitabile daca stim si ne alimentam corect.

……………………..

Cu banii adunati din vanzarea cartii “Nu hrani cancerul” va fi pusa pe “picioare” clinica “Nera”, prima clinica de recuperare oncologica din Romania, care va incorpora si un centru de cercetari. Clinica se va ingriji de tratamentul bolnavilor de cancer in stadii initiale: aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce.

Clinica Nera va fi inaltata, cu ajutorul tau si al celor care vor sa puna la temelia ei o fapta buna, in Valea Nerei, intr-o zona nepoluata din judetul Caras Severin, localitatea Slatina Nera, comuna Sasca Montana.

Sustinand proiectul pentru constructia clinicii Nera, sustii, de fapt, viata bolnavilor de cancer. Da-le o sansa! Clinica Nera are nevoie de fapte bune puse cu grija la temelia constructiei sale.
Verifică prețul titlului Nu hrani cancerul! – Pavel Chirila, Madalina Popescu, Cristela Georgescu pe libris.ro!

Alte cărți

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*