Sus, in aer – Walter Kirn

Sus, in aer - Walter Kirn

Sus, in aer – Walter Kirn:

Ryan Bingham – zambet perfect tip George Clooney – locuieste in Aerocosm. Adica in lumea hotelurilor de aeroport, a business class-ului, a cluburilor exclusiviste, a prieteniilor la minut si a sexului ergonomic. Meseria lui este sa concedieze oameni, dar in stilul societatii de consum: vanzandu-le iluzii.
 
Ryan isi uraste slujba, dar adora Aerocosmul. Asa ca are doua obiective: sa obtina bonuri de fidelitate pe viata – un milion de mile de la compania Marele Vest – si sa primeasca un job la MythTech, o companie ,,pe val", de marketing ocult. Intr-un itinerar de sase zile si opt orase, Ryan trebuie sa desfaca toate itele vietii lui hipermoderne, in care singuratatea ruleaza pe ecran 3D.
 
,,Un roman plin de umor… Dar sub pojghita lui sclipitoare pandeste intrebarea: nu cumva, facand totul pentru un scop, ne instrainam complet de noi insine?“
                                                                                 Minneapolis Star-Tribune
 
,,Sus, in aer arunca pur si simplu in aer valorile Americii corporatiste. Ironia ingenioasa a lui Kirn matura intregul peisaj contemporan, cu gratie si, uneori, empatie.”
                                                                                     The Wall Street Journal
 
,,O carte de o inteligenta taioasa, cu suspansul unui roman de John Grisham.”
                                                                                           Time Out New York
Verifică prețul titlului Sus, in aer – Walter Kirn pe libris.ro!

Alte cărți

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*