Turnul intunecat – Pistolarul – Stephen King

Turnul intunecat - Pistolarul - Stephen King

Turnul intunecat – Pistolarul – Stephen King:

Povestea lui Roland Deschain, ultimul pistolar, si a calatoriei sale spre Turnul Întunecat.
La vârsta de nouasprezece ani, Steve s-a hotarât sa scrie o poveste similara cu cea din Stapânul inelelor de J.R.R. Tolkien. Westernul legendar regizat de Sergio Leone, Bunul, raul si urâtul, si un poem de Robert Browning, Childe Roland to the Dark Tower Came, l-au inspirat sa scrie „ceva ce continea sentimentul de aventura si magie din seria lui Tolkien, dar pe fundalul western aproape absurd de maret al lui Leone”, o epopee de o „maretie apocaliptica”.
Treizeci si trei de ani mai târziu, magnus opus la care a lucrat întreaga viata a fost finalizat. Este povestea lui Roland Deschain, ultimul pistolar, si a calatoriei sale spre Turnul Întunecat.
„Plasata într-o stranie lume paralela, cu o imagistica vizuala hipnotica si personaje de neuitat, seria TURNUL ÎNTUNECAT este creatia cea mai vizionara a lui King, un amestec magic de science fiction, fantasy si horror, care îi încununeaza întreaga opera.”
Barnes & Noble
„Daca va va vraji Turnului Întunecat, fie si numai un pic, socotesc ca-mi voi fi facut treaba – care a început în 1970 si s-a încheiat în buna parte în 2003. Totusi, Roland ar fi primul care sa atraga atentia ca o perioada ca aceasta înseamna foarte putin. De fapt, când te afli în cautarea Turnului Întunecat, timpul nu mai are nici o masura.”
Stephen King
 

 
Verifică prețul titlului Turnul intunecat – Pistolarul – Stephen King pe libris.ro!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*