Ultimul trandafir din Casmir – Barbara Cleverly

Ultimul trandafir din Casmir - Barbara Cleverly

Ultimul trandafir din Casmir – Barbara Cleverly:

In tara amurgurilor de sofran si a caldurii toride, o tanara sotie de cavalerist englez este gasita moarta in baie, cu venele taiate, plutind in cada plina de apa si sange. Sinucidere? Crima? Cazul ii revine comandantului Joseph Sandilands de la Scotland Yard, care tocmai si-a incheiat cele sase luni de stagiu la Politia din Calcutta. El descopera ca si alte sotii de ofiteri din acelasi regiment au murit in conditii misterioase, care se dovedesc legate in moduri dintre cele mai sinistre de cazul de fata.
Intr-un moment in care suveranitatea regimului britanic este pe cale sa apuna intr-o Indie din ce in ce mai insurgenta, Sandilands este obligat sa se strecoare pe coridoarele inselatoare ale corectitudinii politice, pentru a opri un criminal viclean… despre care stie ca si-a ales deja urmatoarea victima.
 
"Are aproape tot ce-i trebuie: un decor proaspat, exotic si minunat construit, un protagonist puternic si credibil, o poveste de dragoste incitanta si o intriga complexa, plina de suspans." – The Denver Post
Verifică prețul titlului Ultimul trandafir din Casmir – Barbara Cleverly pe libris.ro!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*