Viata inainte de viata – Jim B. Tucker

Viata inainte de viata - Jim B. Tucker

Viata inainte de viata – Jim B. Tucker:

„Jim Tucker ne ofera o perspectiva clara, concisa si extrem de rational elaborata în urma unei investigatii care s-a desfasurat pe parcursul a patruzeci de ani, a ceea ce reprezinta în mod cert cea mai buna marturie care atesta existenta reîncarnarii. Suntem norocosi sa avem în el un vrednic urmas al lui Ian Stevenson.”
TOM SHRODER, autor al cartii Old Souls: Compelling Evidence from Children Who Remember Past Lives

„Oricine are o minte deschisa, la citirea cartii lui Jim B.Tucker îsi va da seama ca este momentul ca ideile noastre conventionale asupra vietii si mortii sa fie reevaluate. Posibilitatile prezentate de aceasta carte pentru destinul uman sunt la fel de optimiste, pe cât este de sumbra perspectiva actuala. Cartea Viata înainte de viata este extrem de importanta.”
Dr. LARRY DOSSEY, autor al lucrarilor The Extraordinary Healing Power of Ordinary Things, Reinventing Medicine si Healing Words (Cuvinte care vindeca)

„Cu pregatirea sa de psihiatru în domeniul pediatric si cu spiritul sau iscoditor de om de stiinta, Dr. Jim Tucker abordeaza, cu o minte deschisa, una dintre cele mai surprinzatoare întrebari: Constiinta supravietuieste mortii? Dr. Tucker prezinta noi perspective la aceasta cercetare extraordinara si ne aduce mai aproape de dezlegarea acestui mister etern.”
CAROL BOWMAN, autoarea lucrarii Children`s Past Lives

„Viata înainte de viata vine cu noi informatii care se adauga la domeniul stiintific din ce în ce mai impresionant al constiintei si continuitatii minte/amintiri… Aceasta carte este vârful unui aisberg important, care va continua sa ne extinda cunostintele despre realitatea spirituala a vietii.”
Dr. C. NORMAN SHEALY, presedinte al Holos University Graduate Seminary, presedinte fondator al Asociatiei Americane de Medicina Holistica si autor al cartii Youthful Aging: Secret of the Fountain

„Cititi si descoperisi ca marturiile ar putea da raspuns mai devreme decât va asteptati – la cea mai importanta întrebare pe care ne-o putem pune: Ce se întâmpla dupa moarte?”
Dr. IAN STEVENSON

Dr. JIM B. TUCKER, este psihiatru de copii la Universitatea Virginia, unde coordoneaza cercetarile legate de relatari despre amintiri din vieti trecute ale unor copii, în cadrul Diviziei de Studii de Personalitate, si este director al Clinicii de Psihiatrie pentru Copii si Familie.
Verifică prețul titlului Viata inainte de viata – Jim B. Tucker pe libris.ro!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*